Beregn en isoleringspris her

Gulve Holbæk og Gulve Odsherred

Udskift dine gamle gulve og spar på varmen!

Skal dine gulve udskiftes eller bare renoveres? JJ Byg service ApS har mange års erfaring med gulvarbejde og udskiftning af gulve. Vi udskifter primært gulve i Odsherred og Holbæk området, vi kører dog også gerne til resten af Vestsjælland, Roskilde eller Storkøbenhavn.

Vi rådgiver dig altid til den bedste løsning

Vi lægger f.eks. gerne et nyt gulv direkte på det gamle gulv, men oftest tilråder vi en fuldstændig udskiftning af gulvet, da det giver et bedre resultat på længere sigt.

Ved gulve som ligger på en etageadskillelse, anbefaler vi at få efterisoleret med CBI papirisolering, bedre kendt som papiruld. Læs mere om produktet og dets anvendelsesmuligheder på www.okoisolering.dk.

Vigtigt med rigtigt materiale ved gulvarbejde 

Valg af materialer er afgørende for, om du bliver tilfreds med vores gulvarbejde og dit nye gulv. Vælg mellem parketbrædder, stavparket, laminat-brædder eller massive gulvbrædder, der fås i mange bredder og tykkelser. Vi tilbyder gerne rådgivning om træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke.

Uanset hvordan du bor, er gulve i træ en flot og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver dejlige lyse flader.

Kontakt os for råd og vejledning om gulvarbejde og udskiftning af dine gulve.