Beregn en isoleringspris her

Termografering

Hvis du er en af de mange danskere, som bor i en utæt bolig, kan varmeregningen hurtigt løbe op. Overraskende mange danskere døjer med manglende isolering, og må derfor måned efter måned betale unødvendigt meget i opvarmning af huset. Heldigvis kan der dog sættes en effektiv stopper for dette, i kraft af efterisolering. Dette kan dog også gå hen og blive en dyr fornøjelse, især hvis huset er meget dårligt isoleret. Derfor er det vigtigt at starte hvor varmetabene er størst, således du kan skære tabet af varme ned bid for bid. Den mest udbredte måde at finde de største varmetab på, er ved hjælp af en termografering.

Hvad er termografering?

Ved hjælp af en termografering, kan du finde ud af hvor dit hus lider de største varmetab. Kuldebroer og utætheder kan nemt ses efter en termografering, hvor vi hos Økoisolering benytter et specielt kamera der kan vise netop dette. Ved at termografere din bolig, får du en kortlægning af overfladetemperaturen på konstruktioner og bygningsflader. Billederne fra det specielle kamera viser herefter tydeligt hvor der er kuldebroer og andre utætheder, og kan dermed belyse hvor du lider størst varmetab. På denne måde er det efter en termografering ganske nemt at skride til værks, og få efterisoleret din bolig de rigtige steder.

Økoisolerings termografering

Hvis du er interesseret i en termografering udført af os, foregår processen på den måde at vi starter med at termografere din bolig. Herefter vil du få tilsendt billederne af termograferingen i en rapport, og kan dermed selv vælge hvem der skal stå for det efterfølgende arbejde med efterisoleringen. Vi har flere forskellige muligheder i forbindelse med denne rapport, hvor du selv kan vælge om du vil have en meget omfattende rapport, eller en lidt mindre af slagsen. Her skal du naturligvis vælge den rapport der passer til dine behov, og valgmulighederne er som følger:

– Fuld rapport med 10-16 billeder og fyldig vurdering af de største varmetab (koster 3499,- + kørsel)
– Kvikrapport med 8-10 billeder med kort vurdering af mulige varmetab (koster 2499,- + kørsel)
– Kvikrapport med 8 indendørsbilleder uden vurdering (koster 1499,- + kørsel)