Beregn en isoleringspris her

JJ Byg Service ApS – Årets Tømrer 2012

JJ Byg Service ApS beliggende i Holbæk har vundet prisen ”Årers  Tømrer 2012” !

JJ Byg ServiceApS har været i gennem en udvælgelse blandt mere end 1400 andre virksomheder, der har været med i opløbet om at blive årets håndværkere. Vinderen modtager en bronze statuette med inskriptionen “smiley håndværk – din garanti” tilføjet årstal og branche.

Peter Birkelund fra anmeld-haandvaerker.dk udtaler i forbindelse med kåringen: ”Nu har vi fuldført kåringen af årets håndværkere for første gang og glæder os over den store opbakning der er både i håndværkerbranchen men også i producent ledet som har bakket op om denne event. Vi glæder og til 2013 hvor flere nye faggrupper kåres og kravene skærpes yderligere til de deltagende håndværkere”.

Jacob Johansen som er indehaver af JJ Byg Service ApS udtaler:
”Jeg er meget glad for prisen, og jeg er taknemmelig for de stemmer, vi har fået. Samtidig er jeg utroligt glad for mine medarbejdere, som udfører det arbejde, vi nu er blevet præmieret for.

JJ Byg Service ApS bruger anmeld-haandvaerker.dk aktivt og synes, det er god markedsføring, at slutbrugeren kan se, hvad andre kunder synes om firmaet. Så det giver god værdi for os som virksomhed, og det har stor betydning, at vores kunder er glade for det arbejde, vi udfører, udtaler Jacob Johansen, indehaver i JJ Byg Service ApS. ”

Du kan se video fra overrækkelsen her :
JJ Byg Service bliver kåret som Årets Tømrer 2012

Her kan du læse en pressemeddelelse fra Velux Danmark omkring prisen :
Årets Tømrer er ekspert i dagslysløsninger