Beregn en isoleringspris her

Tagarbejde Holbæk og Tagarbejde Odsherred

Få nyt tag og spar på varmen!

Et nyt tag og udførsel af tagarbejde/tagrenovering åbner op for mange nye muligheder. Først og fremmest kan det give en besparelse på energiforbruget, når du skifter et utæt tag til et nyt med ny isolering.

Ændring af tagbelægningen kan også give dit hus et helt nyt udtryk. Skift for eksempel det gamle eternit tag til et let tegl tag eller pap tag med lister. Få mere lyd i boligen ved at åbne op til kip og sæt nogle VELUX ovenlysvinduer i, eller måske vil et par kviste være den helt rigtige løsning.

Stor erfaring inden for tagarbejde

JJ Byg service ApS har efterhånden givet mange et nyt tag i Odsherred og Holbæk området og har derfor meget erfaring med tagarbejde og renovering af tag med de fleste typer tage.

Der udvikles hele tiden nye produkter, og vi sørger for at holde os orienteret, så vi kan give dig den bedste rådgivning.
Blandt andet er et nyt let tegl kommet på markedet, hvilket gør det muligt at skifte det gamle eternit tag ud med tegl uden at skulle forstærke spær med mere.

Kontakt os for at høre nærmere og få en snak om dine ønsker og muligheder. Vi kan også hjælpe dig med et nyt tag eller en tagrenovering, selvom du bor uden for Holbæk og Odsherred.